Izjava o privatnosti

Definicije
U ovom policom privatnosti, termini “DataDiggers”, “naši”, “naše”, “mi”, “nas”, “tvrtka” odnose se na Data Diggers Market Research S.R.L., tvrtka registrirana u Rumunjskoj s brojem J23/915/2015, PDV ID RO34246710, sa sjedištem u 75-77 Buzesti ulica, 9. kat, apartman #5, prvi sektor, 011.013 Bukurešt.

Pojmovi “član panela”, “vi”, “vaš”, “tvoje”, “njegov”, “joj”, “njihove”, “njihov” odnosi se na aktualni članovi panela DataDiggers.

Član ploča je netko tko se pretplatili na naš online panel ispunjavanjem obrasca naći ovdje i klikom na gumb “Registriraj se” ispod nje. Klikom na istom gumbu potvrđujete da se slažete s ovim Pravilima o privatnosti.

Osobni podaci uključuju vrstu informacija po kojima se može identificirati je osoba, uključujući ime, e-mail adresu, mjesto rada, fizičku adresu, itd. Ti se podaci prikupljaju ili na registraciju ploča fazi ili kasnije, u vrijeme ta osoba je član naše ploče.

Obrada osobnih podataka se odnosi na bilo koju aktivnost izvršenih na osobnim podacima, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, poravnanje, kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje.

Osjetljivi podaci znači da se podaci o:

  • religija
  • sex
  • rase ili etničke pripadnosti
  • političke opcije
  • pripadnosti bilo sjedinjenja
  • fizičko i mentalno zdravlje
  • podaci o kaznenoj evidenciji.

Opće napomene o pravilima o privatnosti
Osiguranje privatnost osobnih podataka naših članova panela nam daju prioritet za našu tvrtku. Ova Politika Privatnosti ima namjeru opisati kako DataDiggers osigurava sigurnost skladištenja i obrade osobnih podataka naši članovi vijeća nam poslati, u skladu sa zakonom.

Obrada, uporabu, skladištenje i/ili uništavanje osobnih podataka su strogo u skladu sa Zakonom br. 677/2001 o zaštiti pojedinaca s obzirom na obradu osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka.

Pristup i korištenje web stranice hrpanel.datadiggers-mr.com uključuje izričito prihvaćanje pravilima privatnosti. Ova pravila o privatnosti mogu se promijeniti u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave, tako da se čuva u skladu s propisima i/ili politike tvrtke. Zato je važno da pročitate ovu izjavu o privatnosti na redovnoj osnovi biti svjesni bilo kakvih promjena. DataDiggers će učiniti svaki napor da se objavi link na ovu privatnosti u bilo kojem pozivu ankete poslao članova vijeća i na računu svakog člana.

DataDiggers je tvrtka koja djeluje u punom skladu s ICC Kodeksa ESOMAR.

Kolačići
Kolačić je metoda pohranjivanja malu količinu informacija u web pregledniku, tako da nije potrebno da se isti podaci biti ponovno uvesti svaki put na istom uređaju; svrha korištenja kolačića je olakšati navigaciju na internetu.

Smanjena količina informacija keks uporabu je pohranjena na tvrdom disku računala. Možemo koristiti cookies za pohranu informacija o korisnicima na web stranici hrpanel.datadiggers-mr.com; dakle, postoji svibanj biti dijelovi web stranice koje vas mogu zahtijevati da prihvaća cookies.

Svaki korisnik web stranice hrpanel.datadiggers-mr.com ima mogućnost prihvatiti, odbiti ili ograničiti instalaciju kolačića ili dobiti pozive za instaliranje cookies.

Zaštita jamstvo
DataDiggers neće otkrivati osobne informacije koje posjeduje trećoj strani bez izričitog sporazuma članova vijeća. Osobni podaci prikupljaju i obrađuju samo na temelju izričitog sporazuma članova vijeća, kako na ploči za registraciju pozornici, kao i tijekom posebnih nadzora ili za vrijeme osoba je član naše ploče, tražeći članove da ažuriraju svoje podatke o potrošnji , osobni interesi, stavovi itd na redovnoj osnovi.

U fazi registracije ploče, DataDiggers će zahtijevati neke osnovne osobne podatke: e-mail adresu, lozinku, datum rođenja, spol i poštanski broj, gdje je budućnost član panela živi duže od 6 mjeseci u godini. Sve ove informacije je obvezna za osobu da se pridruži ploču, kao što je neophodno kako bi se jamčila kvaliteta odgovora na naše ankete. Naziv Potrebno je također dodatne podatke. Tijekom vremena je netko član panela informacije možemo pitati uključuju (ali nisu ograničene na): razina obrazovanja, broj djece u kućanstvu, dobi i spolu djece, osobni dohodak, prihod kućanstva, član industrija ploča je trenutno zaposleni u, različite preferencije za robu i usluge i još mnogo toga. Ispunjavanje tih informacija nije obavezna i ne utječe na bilo koji način članstva u našoj ploči, ali detaljnije informacije koje pruža, to je veća šansa da kvalificiranja budućim istraživanjima.

Međutim, neki istraživanje tržišta ispitivanja mogu se izvoditi samo na temelju određenih osobnih podataka članova vijeća, koji bi trebao biti objavljen za naše klijente. Takve studije su one u kojima fizički proizvod se šalje panela za svrhe testiranja ili one u kojima je kupac želi izravno razgovarati s našim članovima panela. U tim slučajevima, DataDiggers će zahtijevati izričitog pristanka iz panela u pogledu prikupljanja i objavljivanja tog osobnih podataka, te će zahtijevati klijentima trećih strana koje imaju pristup osobnim podacima potpisati poseban sporazum po kojem su obvezati da će informacije strogo će se koristiti u svrhu istraživanja tržišta i isključivo u tom istraživanju.

DataDiggers može otkriti osobne podatke od članova vijeća kada je sudski nalog u tom pogledu.

Zakonitost prikupljanje i obradu osobnih podataka
Prikupljanje i obrada osobnih podataka se uvijek obavlja u skladu sa zakonom. Data Diggers Market Research S.R.L. je tvrtka registrirana s rumunjskog nacionalnog nadzornog tijela za obradbu osobnih podataka (ANSPDCP, www.dataprotection.ro).

Kad god se osobni podaci prikupljaju link na ovu politici privatnosti je dostupna na trenutni ili budući ploči članice. Osobni podaci mogu se prikupljati i od osobe koja je ili će biti član našeg panela kao i od bilo kojeg člana ove osobe kućanstva/obitelji.

U oba slučaja, sljedeće informacije otkrivene korisnika u vrijeme prikupljanja osobnih podataka:

  • identifikaciju pravne osobe koja prikuplja i obrađuje osobne podatke
  • je svrha prikupljanje i obradu osobnih podataka
  • mogućnost za podešavanje osobne podatke koji su već pod uvjetom
  • druge informacije koje mogu biti potrebne od slučaja do slučaja.

Ako se podaci ne prikupljaju izravno od panela, DataDiggers će također osigurati da član panela je obaviješten o tome prije nego što zapravo počinje prikupljanje osobnih podataka.
Rukovanje podataka drugih web stranica koje su povezane s hrpanel.datadiggers-mr.com nije pokrivena ovim Pravilima o privatnosti.

Iskazane svrhe
DataDiggers treba objaviti u pisanom obliku za svrhu ili svrhe za koju se osobni podaci prikupljeni u trenutku njihove naplate.

U svrhu DataDiggers prikuplja osobni podaci:

  • za obavljanje kvantitativnih i/ili kvalitativnih istraživanja tržišta ankete
  • tako da član panela može primati obavijesti na e-mail adresu pod uvjetom
  • kako bi se utvrdilo da li je član panela ispunjava uvjete za buduće kvantitativnih i/ili kvalitativnih istraživanja istraživanje tržišta
  • da djeluje u skladu sa zakonom.

Ako DataDiggers mora koristiti osobne podatke u drugu svrhu nego što je prvobitno dostavljena članova vijeća, to će učiniti ovaj poznati članova vijeća prije stvarnog korištenja osobnih podataka. Član ploča mora dati pristanak, tako da se njegovi/njezini osobni podaci mogu koristiti u druge svrhe, osim kad zakon dopušta korištenje podataka koji se bez posebne prethodnom dogovoru.

DataDiggers neće koristiti osobne podatke za direktni marketing, promocija, oglašavanje ili prodaju bilo kakvih proizvoda i usluga.

Ograničenja prikupljanja podataka
DataDiggers prikuplja samo osobne podatke koji su neophodni kako bi se osiguralo provođenje sociološka istraživanja unutar normalnih parametara kvalitete. Mi nikada prikupiti više osobnih podataka nego što je potrebno za svrhu navedenu. DataDiggers obrađuje samo podatke koji su relevantni i primjereni svrsi za koju su prikupljeni.

Zadržavanje ograničeni podaci
DataDiggers čuva osobne podatke koje članova vijeća samo za određeno vrijeme trajanja, dokle god je potrebno za navedenu svrhu za koju su prikupljeni. Ovisno o početnom svrhu naveo rok trajanja osobnih podataka mogu se razlikovati. Osobni podaci koji nisu relevantni ili potrebno za navedenu svrhu će biti uništen.

Eksplicitno odobrenje člana panela
DataDiggers neće obrađivati osobne podatke članova vijeća bez njihova izričitog odobrenja, osim ako zakon dopušta da korištenje podataka se može obaviti bez prethodnog dogovora.
DataDiggers će obavijestiti članove panela o obradi osobnih podataka, prije ili dok se prikupljaju.
U slučaju da koristite popis ispitanika dobivenih od treće strane mi ćemo osigurati da su ispitanici na tom popisu dati svoj pristanak da se njihovi osobni podaci obrađuju, prije nego što se podaci koriste DataDiggers.

Naši članovi vijeća imaju pravo prihvatiti ili odbiti sudjelovanje u bilo kojoj studiji. To ne utječe na status članstva ploča na bilo koji način.
Ponekad, neke studije zahtijevaju intervjue preko telefona ili licem u lice. DataDiggers uvijek će zahtijevati pisanu suglasnost članova vijeća sudjelovati u takvim istraživanjima. To je potpuno opcija panela ako je on/ona želi sudjelovati ili odbiti sudjelovanje u ovakvim istraživanjima. Ako član panela pristaje na sudjelovanje u istraživanju putem telefona ili licem u lice to znači člana panel je dao njegov/njezin pristanak za obradu njegove/njezine osobne podatke potrebne za obavljanje te studije. Nakon toga, ako je član panela želi povući njegovu/njezinu suglasnost za obradu osobnih podataka, on/ona može to učiniti putem pisane obavijesti poslane na ovu adresu e-pošte: panelsupport.hr@datadiggers-mr.com.
DataDiggers izbjegava prikupljanja osobnih podataka smatra osjetljiva: podatke o religiji, spolu, političkom, rase, etničke pripadnosti, članstva u sindikatu, fizičko i mentalno zdravlje i kaznene evidencije. Međutim, ako je to neophodno za prikupljanje određenih osjetljivih informacija, kako bi se provesti istraživanje, DataDiggers će dobiti pismenu suglasnost panela prije prikupljanja osjetljivih informacija.

Izjava
Sigurnosne mjere DataDiggers potrebno kako bi se spriječio rizik od gubitka, krađe, neovlaštenog prikupljanja, objavljivanja, kopiranja, izmjene ili uništenja osobnih podataka članova vijeća su:

  • siguran i ograničen pristup uredima i računala koja pohranjujemo osobne podatke na temelju jedinstvene pristupne kartice i/ili jedinstvenog pristupnog koda
  • ograničavanje zaposlenika pristup osobnim podacima
  • pomoću snažne anti-virus softver kako bi se spriječilo instalaciju zlonamjernih programa koji mogu utjecati na osobne podatke prikupljene
  • koristeći jedinstveni pristup lozinkom.

Naši menadžeri i zaposlenici poštuju povjerljivost osobnih podataka koje čuvamo. Pristup računu člana vijeća zaštićena jedinstvenu e-mail adresu i lozinku, tako da samo član panela može pristupiti njegov/njezin vlastiti osobni podaci.

Članovi vijeća su zamoljeni da nikada ne otkrije njegov/njezin osobni račun lozinku trećim osobama. Također je važno da se odjavite nakon pristupanja hrpanel.datadiggers-mr.com i zatvorite web preglednik, posebno kada je web stranica je pogledana iz javnog terminala ili iz uređaja koji se koristi od strane drugih članova kućanstva. DataDiggers nikada ne traži lozinku za račun člana ploče.

Naši zaposlenici i menadžeri obrađivati osobne podatke pomoću maksimalne sigurnosne mjere, u skladu s ovim Pravilima o privatnosti, bez obzira na podatke o mjestu pristupa.

Individualni pristup osobnim podacima
Naši članovi vijeća uvijek imaju mogućnost zatražiti informacije o tome kako obrađujemo osobne podatke, imati pristup do njih ili nas zatražite promijeniti ili izbrisati ih. To se može učiniti slanjem pisane obavijesti panelsupport.hr@datadiggers-mr.com. DataDiggers će učiniti sve što je moguće da se odmah odgovoriti na bilo kakav upit i pružiti podnositelju zahtjeva sa svim potrebnim informacijama.

DataDiggers ne mogu pružiti članovi panel pristup svim svojim osobnim podacima u sljedećim slučajevima:

  • kada se pristupa osobnim podacima može otkriti povjerljive poslovne informacije
  • kada se pristupa osobnim podacima može otkriti osobne podatke drugih članova vijeća
  • kada je podatke prikupljene u skladu sa zakonom, bez suglasnosti člana na ploči
  • kada se prikupljaju podaci za pravne svrhe (npr kao dio pravne istrage).

Kad god DataDiggers ne može ispuniti zahtjev člana vijeća traži da imaju pristup njegovim/njezinim osobnim podacima, član panela će biti obaviješteni u pisanom obliku o razlogu odbijanja.

Svaki član panela ima mogućnost izmjene njegov/njezin osobni podaci u bilo kojem trenutku tijekom članstva prijavom u njegov/njezin račun na hrpanel.datadiggers-mr.com. Ako član panela je zaboravio njegov/njezin lozinku, to se može vratiti klikom ovdje. Također, članstvo u panel može se izbrisati s jednostavnim klikom na odgovarajući gumb naći u odjeljku “Ažuriraj profil” svaki račun član panela.

Kontakt
Za daljnje informacije o ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas na panelsupport.hr@datadiggers-mr.com ili koristite obrazac ćete naći na kontakt.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome